Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Huisbezoeken 2017
Gepubliceerd op vrijdag 01 december 2017

Huisbezoeken 2017 - Sinterklaas in Bedum

Dit jaar is 5 december op een dinsdag. Dat betekent dat pakjesavond (of pakjesmiddag) op veel momenten gevierd gaat worden. Wachten tot de dinsdag of toch liever in het weekend zodat de kinderen alvast kunnen spelen met de cadeautjes? En dan aan het begin van dit weekend of zo dicht mogelijk tegen 5 december aan?

Daarom gaan we bij voldoende belangstelling in 2017 huisbezoeken aanbieden op:
zaterdag 2 december
zondag 3 december
dinsdag 5 december

Ook dit jaar bieden we twee mogelijkheden: huisbezoek door 2 zwarte pieten, of door 2 zwarte pieten en Sinterklaas.

Wat doen we?
We brengen op een afgesproken tijdstip de grote zak met pakjes binnen en nemen ruim de tijd voor de kinderen. De pieten en/of Sinterklaas zijn goed geïnformeerd en weten wat er in het grote boek over de kinderen staat geschreven. We gaan hierover in gesprek, er is ruimte om met de kinderen nog een liedje te zingen of een dansje te doen en natuurlijk hebben ze voor iedereen pepernoten bij zich.

Per huisbezoek reserveren we een half uur. Dat is inclusief reistijd, het verzamelen van de pakjes etc. De duur van het huisbezoek is afhankelijk van de behoefte van uw kinderen. Als ze meer aandacht voor de pakjes hebben dan voor de zwarte pieten dan gaan we het huisbezoek niet forceren en dan zijn we iets korter binnen. Als de kinderen er geen genoeg van kunnen krijgen dan nemen wij ook de tijd, nog op schoot en een foto is altijd mogelijk!

Daarom is het afgesproken tijdstip ook bij benadering, als het vorige bezoek uitloopt dan zijn we iets later, maar het ook mogelijk dat we iets eerder aanwezig zijn.

Wat kost het?
Huisbezoek met 2 zwarte pieten kost 25 euro, huisbezoek met 2 zwarte pieten en Sinterklaas kost 45 euro. Dit komt ten goede aan de organisatie van de intocht van Sinterklaas in Bedum. Omdat Sinterklaas geen onderscheid wil maken in zijn pieten krijgen ze hier zelf niets extra voor.

Aanmelden of meer informatie?
Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken voor vragen, meer informatie of reserveren van het huisbezoek.

Bij het reserveren van een huisbezoek ontvangen we graag de volgende informatie:
2 zwarte pieten of 2 zwarte pieten met Sinterklaas?
Gewenste datum en tijdstip
Naam, adres en telefoonnummer
Namen van de kinderen die aanwezig zijn + leeftijd
Op welke plek we de pakjes kunnen vinden
(vaak in een schuurtje, bij de buren of in de kofferbak van een auto)

U ontvangt bevestiging per mail of het gewenste tijdstip nog beschikbaar is.
Voor het huisbezoek vragen wij u om een aantal onderwerpen te noteren die in het boek van Sinterklaas hadden kunnen staan. Niet alleen over de kinderen maar ook van de andere aanwezigen. Hiermee kunnen we het huisbezoek leuker en persoonlijker maken. Dit kan worden gemaild Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken zodat de pieten en/of Sinterklaas zich kunnen voorbereiden.

 

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM