Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Hollandse Avond prachtige afsluiter Sunsation 2016
Gepubliceerd op maandag 18 april 2016

De organisatie van Sunsation kijkt met een meer dan tevreden gevoel terug op de 28e editie van Sunsation. Voorzitter Martijn Wilpstra: "We hebben over de hele linie meer bezoekers getrokken. Met de stijf uitverkochte Klimaatgroep Hollandse Avond als heerlijke afsluiter. De sfeer was uitbundig en er werd volop feest gevierd."

Vrijdag begon het tweede Sunsationweekend met Great Piano's on Tour XXL. Deze avond had het publiek een belangrijke rol want het was mogelijk om verzoeknummers aan te vragen. Hier werd dan ook gretig gebruik van gemaakt. De bandleden improviseerden er vervolgens lekker op los. Tussendoor bracht de Middelstummer DJ Eling Zuidhof het feestpubliek in een opperste staat van uitbundigheid.

De Klimaatgroep Hollandse Avond brak vervolgens alle records. Op het hoofdpodium schitterden De Alpenzusjes. In Maarten’s Feestpaleis stal de nieuwe Volendamse hitsensatie Ancora de show, waarbij het publiek uit volle borst meezong. DJ Roy was in topvorm deze avond en kreeg de grote tent van voor tot achter in beweging. Op uitnodiging van de organisatie waren een aantal ex-deelnemers aan het TV-programma Utopia aanwezig. Ze beleefden een prachtige avond, en bleven nagenieten tot ver na sluitingstijd samen met alle vrijwilligers.

Wilpstra: "Een woord van dank voor alle vrijwilligers, sponsoren, artiesten en natuurlijk het uitbundige publiek is op zijn plaats. Zij maakten Sunsation 2016 tot een geweldig succes!” De 29e editie vindt plaats van 31 maart tot en met 8 april 2017.

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM