Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Grootste Internationale modellen casting van het Noord Nederland
Gepubliceerd op dinsdag 07 oktober 2014


 Grootste Internationale modellen casting van het Noord Nederland

Op 12 oktober vindt de tweede editie van het Model & Fashion Event plaats in Groningen. Een uniek concept met stands op gebied van fashion, beauty en wellness met in de middag de grootste modellencasting van Noord-Nederland.

Omdat er nogal wat topmodellen uit Noord-Nederland komen, willen de modelscouts maar al te graag deze kant op komen. Dit was helemaal volgens verwachting van de organisatoren Pieter Postma en Annemarie Meijer, die het concept twee jaar geleden hebben opgezet. Zo zijn we benaderd vanuit Miami,  Milaan, Frankfurt en München door een scout, of ze mogen komen casten op het event!’, zegt Annemarie. Al voor €20,- kunnen jongens en meisjes een antwoord krijgen op de vraag of ze geschikt zijn als model. Naast de casting krijgen de potentiële modellen een catwalktraining en fotoshoot en kunnen ze hun haar en make-up laten doen.

Daarnaast zoekt de organisatie naar het gezicht van 2015, waarbij het model een shoot wint met Otto van den Toorn (Model in 1 Dag – Net5) en een jaar lang het gezicht zal zijn van het event. Ook zoekt onder andere modezaak Paris2day naar nieuwe modellen voor hun webshop. Het event is ook gericht op fotografen, die de mogelijkheid krijgen om modellen te shooten op locatie en op die manier hun netwerk kunnen uitbreiden.

In het noorden meer op modegebied moet gebeuren en daarom combineren we de casting met een beurs voor bezoekers’, zegt Pieter. Het event vindt plaats in de businesslounge van de Euroborg, Er zullen modezaken staan, maar er is ook ruimte voor bijvoorbeeld accessoires, schoenen, sportartikelen, gezonde voeding, huid- en lichaamsverzorging. De organisatie geeft daarbij de voorkeur aan lokale ondernemers uit de noordelijke provincies, zodat de bezoekers ook naar een filiaal kunnen terug keren.

Inmiddels zijn de tickets voor bezoekers, modellen en fotografen in de voorverkoop verkrijgbaar via www.modelandfashionevent.nl.

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM