Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Gezondheidsdag voor Hogelandsters op 26 september in Winsum
Gepubliceerd op zondag 15 september 2019

Gezondheidsdag voor Hogelandsters op 26 september in Winsum

De gemeente Het Hogeland organiseert op donderdag 26 september een ‘Gezondheidsdag’ voor alle inwoners van de gemeente. Het evenement vindt plaats in De Blauwe Schuit, Warfstraat 1 in Winsum. De dag duurt van 15:00 – 20:00. De toegang is gratis. De kosten voor openbaar vervoer kunnen worden vergoed.

De gezondheidsdag richt zich op positieve gezondheid, op de eigen kracht en wat een leven betekenis geeft.

‘Iedereen toegang’

Mariëtte de Visser, verantwoordelijk wethouder: “Gezond zijn is meer dan niet ziek zijn. Gezond zijn betekent dat je mee kunt doen in de maatschappij. Dat je sociale contacten hebt, je goed aan een budget kunt houden en eigen keuzes kunt maken.” Ze vervolgt: “Wij vinden het belangrijk dat iedere inwoner van onze gemeente toegang heeft tot een gezond leven. Dit betekent: gezonde voeding, voldoende beweging en terug kunnen vallen op mensen om je heen om minder stress te ervaren. Daarom kunnen bezoekers van de Gezondheidsdag met deze onderdelen van positieve gezondheid kennismaken.”

Kraampjes en workshops

Veel kleinere en grote regionale organisaties zijn in De Blauwe Schuit aanwezig. Bezoekers kunnen kraampjes en workshops bezoeken. Deelnemers zijn onder meer de Sociale Teams, GGD, Mensenwerk Het Hogeland, Humanitas Het Hogeland, Volkskredietbank Noord Nederland, Gezondheidscentrum en Huis voor de Sport. Ook zijn er verschillende activiteiten te volgen, zoals yogalessen.

 

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM