Wielerronde van Bedum Walfridusvoettocht Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Fotowedstrijd VAKANTIE - 3de kwartaal 2019 VVV Bedum
Gepubliceerd op dinsdag 06 augustus 2019
Voor het DERDE kwartaal 2019 hebben we als onderwerp gekozen " VAKANTIE ! ".  Inwoners van ons mooi gebied HET HOGELAND , maar ook toeristen  kunnen hier hun eigen fantasie op los laten ! We zien uit naar de reacties!
 
Fotowedstrijd VAKANTIE - 3de kwartaal 2019 VVV Bedum 
 
Een jury, onder leiding van professionele fotograaf Peter Russchen  zal de foto's beoordelen en er een winnaar uit kiezen ! Doe mee en stuur in!  Tot 30 SEPTEMBER  2019  kan men voor deze periode een foto insturen! De foto's kunnen per email ingeleverd worden. Dat is voor velen een extra stimulans om mee te doen.  

De voorwaarden zijn :
Per deelnemer kan men 2 foto's insturen.  Dat kan via  email Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken . Met naam en adres.
De deelnemers leveren een bijdrage van  3 euro  als ondersteuning voor het werk van de VVV Bedum.  Ben je reeds  VVV - Bedum -donateur of wil je donateur worden voor 5 euro per jaar,  dan betaal je 2 euro als inschrijving.  

Kom daarvoor tijdens de openingstijden langs bij de VVV Bedum locatie , Kapelstraat 3 . Maar bij aanmelding kunnen wij ook een mail sturen op welke wijze men kan deelnemen.
Een jury, onder leiding van Peter Russchen zal weer met veel plezier de foto's beoordelen en er een winnaar uit kiezen ! Foto's worden eigendom van VVV Bedum en kunnen in publicaties gebruikt worden.
 
De winnaar ontvangt  een VVV bon!
 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM