Wielerronde van Bedum Walfridusvoettocht Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Feestelijke opening ‘Het hippiehuisje’ zaterdag 21 april
Gepubliceerd op maandag 16 april 2018

De kinderboerderij ‘Maatjeshonk’ in Bedum is uitgebreid met een speeltuin en theehuisje. Op zaterdag 21 april zal er een feestelijke open middag zijn. Met een gezellige markt, muziek en demonstraties schapenscheren.

Feestelijke opening ‘Het hippiehuisje’ zaterdag 21 april

Theehuisje & speeltuin
Het hippiehuisje is een theehuisje en winkeltje met speeltuin, waar bezoekers een kopje koffie en thee kunnen krijgen, of een heerlijk ijsje op het terras kunnen nuttigen. De speeltuin is uitgebreid met extra toestellen. “We hopen dat dit een leuke toevoeging geeft aan het bezoek van de kinderboerderij en de buurt” vertelt Henke Rozema enthousiast.

Bijzondere gastvrijheid
Het theehuisje is dagelijks geopend van 10:00 - 16:00 en wordt gerund door de cliënten van ’s Heerenloo. “Onze ervaring is dat cliënten het vaak leuk vinden om in contact te zijn met mensen. De gasten waarderen de ‘bijzondere’ gastvrijheid van onze cliënten en daarmee is het een leuke win-win voor iedereen.”

De kinderboerderij ’t Maatjeshonk is een bekend begrip in Bedum. Dagelijks worden alle dieren verzorgd door tien cliënten van ’s Heeren Loo met hun begeleiders.

Feestelijke middag
Zaterdag 21 april is iedereen van 11:00 – 16:00 van harte welkom bij de kinderboerderij aan de Leeuwerik in Bedum voor de feestelijke middag.

’s Heeren Loo
‘s Heeren Loo ondersteunt in bijna het hele land mensen met een verstandelijke beperking. Jong en oud helpen wij een passend antwoord te vinden op grote en kleine vragen. Dichtbij en samen met de mensen die belangrijk voor hen zijn. De cliënt maakt eigen keuzes en wij ondersteunen hem hierbij. Het gaat om de cliënt; om wie hij is en om wat hij kan en wil. Samen, ontwikkeling, betrokken en passie zijn de waarden die ons werk richting geven. http://www.sheerenloo.nl/

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM