Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Dorpsbelangenvereniging Algemeen Plaatselijk Belang Bedum 60 jaar
Gepubliceerd op maandag 19 juni 2017

Van 19 juni tot 25 juni feestweek met vele activiteiten.

Dorpsbelangenvereniging Algemeen Plaatselijk Belang Bedum 60 jaar 

Hierbij een overzicht van de activiteiten:

Maandag 19 juni:
Op maandagavond 19 juni van 20.00 tot 22.00 uur zal er een gezellige PUBQUIZ worden gehouden.  Een PUBQUIZ wordt in teamverband gespeeld. Vragen worden door de Quizmaster gesteld en je kunt uit drie antwoorden kiezen. Wie aan het einde van de avond als team de meeste punten heeft verzameld is winnaar.  Vanuit de buurtverenigingen , familie of vrienden kan men zich aanmelden als team van 4 personen. Doe mee en geef je op bij onze secretaris Janet Hoeksema  : Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

Woensdag 21 juni

KINDERMIDDAG met Vossenjacht en disco samen met JONGERENWERKER Nicole Hoofs van 13.30 tot 16. 00  uur. Dit kost 1,-  euro inclusief een glas ranja.

Donderdag 22 en Vrijdag  23 juni

GROTE CONSUMENTEN- SENIOREN - EN WOONBEURS !

In samenwerking met de Bedrijvenvereniging gemeente Bedum (BvGB) en de gemeente Bedum wordt een consumenten- woon- en seniorenbeurs georganiseerd. Diverse ondernemers uit Bedum presenteren zich in de grote feesttent op het sportpark Bedum, naast zwembad De Beemden. Bezoekers kunnen kennismaken met Bedumer ondernemers, zoals o.a. de specialist op fietsengebied, het verzorgen van uw belastingaangifte, Groninger streekproducten en het wervelwindspel van de SNS-bank. Daarnaast is er voor ouderen en senioren voorlichting en informatie op bijvoorbeeld levensloop bestendig inrichten van de woning. Tevens zullen er nieuwe bouwplannen worden  gepresenteerd door o.a. de gemeente Bedum en woningbouwvereniging Wierden en Borgen.
De beurs is open van 15.30 tot 22.00 uur en gratis toegankelijk.

KOM OOK NAAR DE BEURS
Op beide dagen worden er mooie prijzen verloot. In diverse kranten is een bon afgedrukt. Vul hem in, en lever hem in bij de feesttent. Wie weet bent u een van de
gelukkige winnaars!
De verloting vindt plaats op 23 juni, ca. 21.00 uur. De winnaars krijgen hun prijs thuisbezorgd.

Zaterdag  24 juni
Optreden van shantykoor Oosterstörm uit Groningen. vanaf 20.00 tot 22.00 uur. Een optreden van Oosterstörm is altijd een feestelijk gebeuren.

In 1995 werd het koor opgericht door een paar muzikale inwoners van de wijk Oosterhoogebrug in Groningen. Momenteel heeft het koor 60 bemanningsleden, inclusief een heus scheepsorkest en een ervaren geluidstechnicus. Dit alles o.l.v. dirigent Mark Pepping.

Het repertoire bestaat uit shanty's, zeemansliederen en potpourri's in het Engels, Duits, maar natuurlijk ook in het Nederlands en zelfs in het Grunnings.
Oosterstörm brengt een gezellig, sfeervol programma en staat garant voor een geslaagd optreden.

Rad van avontuur is erbij om leuke prijzen te winnen.
GRATIS ENTREE -  Komt allen, vol is vol.

Zondag 25 juni

Samen zingen met Muziekvereniging Wilhelmina in de feesttent.
Als afsluiting van de feestweek zal er op zondag 25 juni een Zangdienst worden gehouden. Samen met de CMV Wilhelmina gaan we een uurtje bekende liederen zingen. Het programma is opgesteld door Bert van Dijken in samenwerking met Henriette Huizinga .  De tent - zang- dienst begint om 19.00 uur. Na afloop is er de mogelijkheid om met elkaar koffie te drinken. Gratis toegang. Wel zal er een collecte worden gehouden voor de onkosten.

 

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM