Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Dickens Kerstmarkt op vrijdag 15 December
Gepubliceerd op maandag 13 november 2017

Na het daverend succes van de afgelopen jaar wordt er een derde editie van de Dickens Kerstmarkt georganiseerd door de ondernemers van het Koopcentrum De Scheve Toren. Deze ondernemers zijn voornamelijk gevestigd in en rondom de Grotestraat in Bedum.

Dickens Kerstmarkt op vrijdag 15 December - Koopcentrum De Scheve Toren 

Op Vrijdag 15 December wordt de Grotestraat en het terrein rondom de Scheve Toren omgetoverd in de sfeer anno 1900. Kerstbomen, kerstverlichting, een 50 tal kramen, livé muziek, Dickens kleding en een decor wat u doet denken aan vroeger... Oude tijden herleven... Om dit plaatje compleet te maken, vraagt de organisatie aan u als bezoeker, om ook in Dickens stijl gekleed te komen. Wie hier gehoor aan geeft krijgt als dank een drankje aangeboden bij Hotel Gemeentehuis.

Op diverse locaties is er muziek, die vanzelfsprekend kerstliederen ten gehore brengen en natuurlijk zal de Gluhwein ook niet ontbreken. Dit jaar zal ook de Hervormde Kerk het toneel zijn van het optreden van diverse koren. Op deze avond zijn ook alle winkels geopend, zodat u naar hartenlust uw kerstcadeautjes kunt inkopen. Kortom. Wees welkom op deze sfeervolle avond in de Grotestraat. De Kerstmarkt kunt u bezoeken van 16.00-21.00 uur. Wilt u op de hoogte gehouden worden van alle ontwikkelingen, kijk dan op de facebookpagina van Koopcentrum De Scheve Toren.

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM