Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Dickens Kerstmarkt Grotestraat Bedum vrijdag 14 december 2018
Gepubliceerd op woensdag 05 december 2018

Voor de vierde keer vindt er in de Grotestraat in Bedum de Dickens Kerstmarkt plaats. Deze markt wordt opnieuw georganiseerd door de ondernemers van het Koopcentrum De Scheve Toren. En wegens het enorme succes van vorig jaar vinden er ook dit jaar weer diverse optreden van diverse koren plaats in de Walfriduskerk (beter bekend als de kerk met de scheve toren). Ook zal er dit jaar in de Katholieke kerk aan de Grotestraat 49 worden gezongen door een koor.

Dickens Kerstmarkt Grotestraat Bedum 14 december 2018 

Naast de 45-tal kramen, verlichte kerstbomen en livé muziek op verschillende plaatsen in de Grotestraat zal ook dit jaar de warme chocomelk en Gluhwein niet ontbreken. Alle standhouders en vele andere bezoekers zullen weer gekleed zijn in Dickenskleding. Nieuw dit jaar is dat er tijdens deze markt op diverse plekken diverse oude ambachten worden uitgevoerd. Ook kunnen kinderen een eigen kaars maken tijdens deze markt. Kortom van alles te doen.

De Kerstmarkt begint om 16.00 en eindigt om 21.00 en ook alle ondernemers die in de Grotestraat en omgeving zijn gevestigd zijn geopend. Een mooie gelegenheid om op deze avond uw kerstcadeautjes te kopen en te genieten van de sfeer van vroeger.

U bent weer van harte welkom op deze sfeervolle kerstmarkt en wilt u op de hoogte gehouden worden van alle ontwikkelingen, kijk dan op de facebookpagina van Koopcentrum De Scheve Toren.

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM