Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
De Andersons brengen een hartstochtelijk theaterconcert over verwondering
Gepubliceerd op maandag 15 mei 2017

Op vrijdag 9 juni  is ‘Hier Dooft Niets’ te zien bij 2Bunders in Ellerhuizen. De Andersons zullen een bijzondere gast uit de regio ontvangen, deze avond is dat ´het geheugen van Groningen´, Beno Hofman.

De Andersons brengen een hartstochtelijk theaterconcert over verwondering - 2Bunders in Ellerhuizen

Nederland barst van de bijzondere locaties, van kloostertuinen tot kastelen, kerken, uitkijktorens, boten en forten. Goed bewaarde geheimen, met ieder een eigen verhaal en sfeer. Het zijn juist deze spannende en intrigerende plekken waar kleinkunsttrio De Andersons het nieuwe programma Hier Dooft Niets speelt: een hartstochtelijk en humoristisch theaterconcert, waarmee de makers ten strijde trekken tegen de onverschilligheid en een liefdevolle oproep doen tot verwondering. Ze grijpen het leven bij de lurven en laven zich samen met het publiek aan liederen vol levenslust, liefdeslust en troost in stormachtige tijden.

Daarnaast gaan ze een uitdaging aan die ervoor zorgt dat Hier Dooft Niets iedere keer anders is: als extra traktatie nodigen ze iedere voorstelling ook een lokale held, muzikant, schrijver, filosoof of kunstenaar uit die zijn of haar verwondering deelt met De Andersons en het publiek. “Verwondering is het begin van alle wijsheid“, zei Aristoteles en dat zijn De Andersons niet vergeten. Gasten van dit seizoen zijn o.a. Freek de Jonge, Vincent Bijlo, Theo Nijland, Jeroen Zijlstra, Nynke Laverman, Meester Bart en Ingmar Heytze.

Hier Dooft Niets is het vierde project van De Andersons; eerder (2014-2016) maakten zij met schrijver Arjen Lubach en regisseur Karina Kroft de muziektheatervoorstelling Stockholm Sneeuwt over de meest spraakmakende cold case in de Zweedse geschiedenis, die van de in februari 1986 doodgeschoten Zweedse premier Olof Palme. Over dit programma schreef de pers: “Wonderschone liedjes”,  “Een warme en overdonderende gebeurtenis”.

De Andersons is een kleinkunstgezelschap met Zweedse roots bestaande uit Anna Ågren, Roel Dullaart en muzikant Mirek Walton. Voor Stockholm Sneeuwt maakten ze een voorstelling over het leven en werk van Cornelis Vreeswijk en een concertreeks getiteld Ballades en Brutaliteiten i.s.m. de band Zijlstra.

Hier Dooft Niets speelt op vrijdag 9 juni om 20:15u bij 2Bunders in Ellerhuizen. Kaarten kosten €15,00 | Reserveren via: www.2bunders.nl | Meer info: www.deandersons.nl

 

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM