Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Dag van de Kampvuurmuzikant óók op 2Bunders in Bedum
Gepubliceerd op woensdag 19 juni 2019

Dag van de Kampvuurmuzikant óók op 2Bunders in Bedum

Zaterdag 22 juni is de landelijke Dag van de Kampvuurmuzikant. Natuurkampeerterrein 2Bunders doet dit jaar, na 2 bijzonder geslaagde edities, ook weer mee.

Dit  jaar spelen Het Kanaal, Hans van der Werf, Niceville en September rond het kampvuur  hun muziek. Van Folkmuziek tot Ballades  tot  ‘eigenzinnige steigerpop’. Elke groep speelt elk een set van ongeveer een halfuur  met bekende meezingers of juist zelf gecomponeerde nummers. Het publiek bekijkt welke act het best past bij het kampvuur.  De publieksfavoriet wordt uitgenodigd om te komen spelen op het landelijke Kampvuurfestival, een  initiatief van Stichting De Groene Koepel, op zaterdag 7 september 2019.

Dag van de Kampvuurmuzikant óók op 2Bunders in Bedum 

De Dag van de Kampvuurmuzikant is een ode aan het eeuwenoude gebruik van gezamenlijk muziek maken bij het vuur. Wie heeft er geen positieve herinneringen aan het zingen bij het kampvuur, op schoolkamp of bij scouting? Ook op Natuurkampeerterrein 2Bunders is een centrale kampvuurplek aanwezig om lekker op te warmen, te mijmeren bij het vuur of broodjes te bakken.

Ook niet-kampeerders zijn welkom, entree is gratis. Blijven kamperen kan natuurlijk ook, maar reserveer wel tijdig een plekje via Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken . Om 20.00 uur begint de eerste act. Kijk voor meer informatie over 2Bunders op www.2bunders.nl of de Dag van de Kampvuurmuzikant op www.dagvandekampvuurmuzikant.nl.

 

 

Gerelateerde artikelen

         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM