Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Charles Dickens VVV-Kerstwandeling langs verlichte paden door Bedum - zaterdag 15 december
Gepubliceerd op zaterdag 25 november 2017

De Charles Dickens  VVV - Kerstwandeling op 15 december 2017, krijgt steeds meer vorm en inhoud doordat de vrijwilligers van de VVV Bedum, de POORT naar Noord Groningen druk bezig zijn met de voorbereidingen. Wandelen in de stijl uit de periode van de Victoriaanse tijd en Charles Dickens kleding mee te lopen. Jong en oud in Charles Dickens kleding !

Charles Dickens VVV-Kerstwandeling langs verlichte paden door Bedum - zaterdag 15 december 

De VVV vrijwilligers hebben een verrassende wandeltocht uit gezet. We willen graag dat velen , jong en oud in prachtige Charles Dickens kleding  mee gaat wandelen. Wie heeft de mooiste kleding ? We wandelen langs een jury die de mooiste kleding gaat jureren. Voor de mooiste kleding zijn enkele prijzen beschikbaar.
De VVV vrijwilligers zijn momenteel glazen potjes voor de waxinelichtjes aan het verzamelen,  om hier en daar langs de route sfeervol neer te zetten. En onderweg zullen enkele muzikale kerst -klanken niet ontbreken. Onderweg  zijn er enkele kraampjes geplaatst waar een versnapering wordt uitgedeeld!   " Met elkaar willen we er een gezellige sfeer van maken", aldus de VVV vrijwilligers !
De wandelroute voor 2017  is door een deel van Bedum , grotendeels over verharde paden en daarmee is het ook geschikt voor rolstoelgebruikers.

Dankzij medewerking van een aantal Bedumer ondernemers worden de deelnemers onderweg verrast met een versnapering. En bij het eindpunt , rond de Walfriduskerk , deelt Koopcentrum De scheve Toren een traktatie aan de wandelaars uit!

De start is vanaf 18.00 uur , zodat veel kinderen deze bijzondere kerstwandeling mee kunnen lopen ! De kosten zijn € 3,- pp en voor donateurs € 2,50. Kinderen mogen mee voor € 1,00.
Vooraf wel even opgeven bij de VVV locatie.  Want dan weten we voor alle onderdelen waar we op moeten rekenen ! Dat kan tot en met 14 december !

Doe mee en laat u verrassen door mooi Bedum en kom op vrijdag 15 december om 18.00u bij de VVV locatie aan de Kapelstraat 3 in Bedum. telefoon 050 3015111. email Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM