Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
CMV Wilhelmina geeft dubbelconcert in het dorp
Gepubliceerd op dinsdag 03 juli 2018

Als afsluiting van het muzikale seizoen zal de harmonie van muziekvereniging Wilhelmina uit Bedum donderdagavond 12 juli a.s. twee keer een openluchtconcert geven.

CMV Wilhelmina geeft dubbelconcert in het dorp

Na een prachtig sporthalconcert in mei zal muziekvereniging Wilhelmina zich op donderdagavond 12 juli in het dorp laten zien en horen. In de binnentuin van Alegunda Ilberi wordt een optreden gegeven om 19:30 uur ’s avonds. U kunt luisteren naar Amsterdamse Grachten, Gras van het Noorderplantsoen, André Hazes en nog veel meer gezellige en spetterende muziek. Om 20:30 uur zullen de muzikanten hun muziek ten gehore brengen bij de Carousselflat, aan het Burchtplein. De concertjes duren telkens ongeveer 30 minuten. Iedereen is van harte welkom om te komen luisteren. Wilt u er lekker bij zitten, neem gerust een stoeltje mee.

Een dag eerder op woensdag 11 juli geven de opleidingsgroepen van Wilhelmina een slotconcert in het Wilhelminahuis. Dit concert begint om 19.30 uur. Ook hiervoor bent u van harte uitgenodigd.

Namens Wilhelmina ook dit jaar weer hartelijk dank voor uw steun en aanwezigheid. We wensen u een mooie zomer en volgend jaar laten zullen we weer van ons laten horen.

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM