Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Bibliotheek Bedum geeft aandacht aan evenement "Guerrilla Gardeniers" maandagmiddag 4 november
Gepubliceerd op zaterdag 02 november 2019

Bibliotheek Bedum geeft aandacht aan evenement Guerrilla Gardeniers maandagmiddag 4 november

Maandagmiddag 4 november is er een interessant  evenement van 'Guerrilla Gardeners', in de Bibliotheek van Bedum , Kapelstraat  in het kader van de afname van de hoeveelheid insecten.

Bezoekers , kunnen tijdens de openingsuren ,   "zaadbommen"  maken. Dat is een spannende bezigheid , die onder leiding worden vervaardigd en meegenomen kunnen worden!

Daarnaast zijn er een tweetal vrijwilligers van 's Heeren Loo aanwezig , om de aldaar gefabriceerde bijenhotels te presenteren. Deze bijenhotels zijn vervaardigd door cliënten van de dagbesteding van 's Heerenloo . Deze  bijenhotels  zijn  te koop in de bibliotheek. Deze bijenhotels zijn daarnaast  ook te koop in de winkel  "Kadootje Opmaat " in de Grotestraat.

Een en ander is een initiatief van de bibliotheek Bedum, het Algemeen Plaatselijk Belang Bedum, de Groep ‘Bedum bij-vriendelijk’ die ressorteert onder Wierde&Dijk, de vereniging van natuur- en landschapsbeheer noord-groningen. De Groep "Bedum bij-vriendelijk" , bestaande uit ruim 50 sympathisanten, maakt zich sterk om Bedum zo bij-vriendelijk mogelijk te maken. Zij krijgt daarin steun van een aantal organisaties in Bedum en de gemeente Het Hogeland.

In het kader van aandacht voor de insecten en de natuur kunnen leden en niet-leden van de bibliotheek de hele maand november een gratis cadeaubundel in de bibliotheek ophalen.
Het geschenkboek van dit jaar heet Winterbloei. Het is exclusief gemaakt voor de bibliotheek. Het bevat onder meer nog niet eerder uitgegeven werk van Jan Wolkers, actuele columns van Aaf Brandt Corstius, een voorwoord van Ronald Giphart en biograaf Onno Blom.

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM