Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Bedumer Winterloop belooft weer mooi evenement te worden
Gepubliceerd op vrijdag 22 januari 2016

Nog twee weken en dan wordt het startschot gelost voor de zesde editie van de Bedumer Winterloop. Op zaterdag 6 februari zal het centrum van Bedum weer in het teken staan  van de sponsorloop die probeert om zoveel mogelijk geld te genereren voor het UMCG Kanker Researchfonds. Vorig jaar leverde de vijfde editie het geweldige bedrag van ruim 46.000 Euro op. Tot nu toe staat de huidige tussenstand al op ruim 1.800 dankzij bijdragen van diverse sponsors.

Bedumer Winterloop belooft weer mooi evenement te worden - Op zaterdag 6 februari 2016 centrum Bedum

De voorbereidingen op editie zes zijn onder leiding van Klaes Hoekstra al een tijd in volle gang. Ook dit jaar belooft het evenement een waar spektakel te worden met niet alleen heel veel lopers, maar ook muzikale omlijsting van muziekvereniging Wilhelmina en shantykoor “Lopster Störmvogels”. Misschien komt het deze middag nog wel tot een duetje. Daarnaast vindt er net als vorig jaar een 24-uurs knipmarathon plaats in Kapsalon Oké Hairstyling. De marathon begint vrijdagavond 5 februari om 21.00 uur en eindigt 24 uur later. De opbrengsten gaan uiteraard naar de Bedumer Winterloop.

Bedumer Winterloop belooft weer mooi evenement te worden - Op zaterdag 6 februari 2016 centrum Bedum

De Bedumer Winterloop zelf begint zaterdag 6 februari om 14.30 uur met de wandelaars en eindigt rond 17.15 uur als de lopers van 13 jaar en ouder zijn gefinished. In de tussentijd zijn bijzondere kavels voor de veiling te zien, die wordt georganiseerd voor de Bedumer Winterloop. Zo is er de mogelijkheid om te bieden op een gesigneerd shirt van FC Groningen dat is gedragen  tijdens de wedstrijden om de Europa League. Voor het feest na de Winterloop is er ’s avonds in Fame een optreden van de coverband Ten Speed. Kaarten (10 Euro) hiervoor zijn verkrijgbaar bij Bakkerij Hoekstra en Grand Café Koning.

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM