Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Bedrijvenvoetbal op vrijdagavond 16 en zaterdag 17 juni
Gepubliceerd op vrijdag 16 juni 2017

Vanavond om 18:30 begint de 28e editie van Bedrijvenvoetbal. Op vijf velden wordt afgetrapt voor een weekend lang sportiviteit en gezelligheid. Meer dan 600 voetballers gaan vandaag en morgen hun kunsten vertonen op het sportcomplex van Bedum.

Bedrijvenvoetbal op vrijdagavond 16 en zaterdag 17 juni 2017
7x7 heren 40+ 

Het bestuur van de stichting Bedrijvenvoetbal belooft er weer een fantastisch evenement van te maken. Voetbal in allerlei variaties, met dit jaar ook 7x7 voor dames. Vijf teams hebben zich aangemeld. Nieuwe impulsen geven nieuwe energie en dat houdt bedrijvenvoetbal levendig.

Het hele weekend is er voor jong en oud veel te doen op het sportpark. Ook deze keer staat er weer een groot feesttent bij het sportcomplex. Dit jaar treden de volgende artiesten op.

Vrijdagavond:
Burdy
DiepTriest

Zaterdagavond:
Kraantje Pappie
Papa di Grazzi

Bedrijvenvoetbal op vrijdagavond 16 en zaterdag 17 juni 2017 


De weersverwachtingen zijn goed, niets staat een geweldig evenement in de weg. Kom ook langs, en ervaar de gezelligheid rond en op de sportvelden.


Weersverwachting:

Vanavond breekt vanuit het westen op steeds meer plaatsen de zon door en is het overal droog. De wind neemt af en de temperatuur daalt naar 12 tot 17 graden. Komende nacht raakt het vanuit het westen bewolkt en heel lokaal kan een beetje lichte regen of motregen vallen. De minima komen uit tussen 10 graden in het oosten en 13-16 graden in het westen.

Morgen begint de dag bewolkt met in het midden en oosten plaatselijk een spatje regen. Aan de westkust breekt de bewolking en wordt het vrij zonnig. In de rest van het land is het droog met stapelwolken en zo nu en dan zon.

's Middags wordt het in het westen zonnig. In de oostelijke helft wisselen stapelwolken en zon elkaar af, maar later in de middag wordt het ook daar zonniger. Het wordt 20-21 graden in de kustgebieden en 22-24 graden in het binnenland. In het zuiden kan het met 25 graden plaatselijk zomers worden. De westen- tot noordwestenwind is overwegend matig.

 

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM