Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Börckerstroomzangers verzorgen kerstconcert in Bedum op vrijdag 20 december
Gepubliceerd op woensdag 18 december 2019

Börckerstroomzangers verzorgen kerstconcert in Bedum op vrijdag 20 december

Het Westerborker mannenkoor, de Börckerstroomzangers, is begin oktober weer begonnen met het voorbereiden van de kerstconcerten. Voor de elfde keer zijn er uitvoeringen en nu in de provincies Drenthe, Groningen en Overijssel. En ook dit jaar zijn er weer nieuwe kerstliedjes opgenomen met bijbehorende muzikale begeleiding. Naast de 39 zingende heren zijn er vijf mannelijke en vrouwelijke muzikanten. Klaas Knevelbaard is de dirigent van dit al bijna 15 jaar bestaande Westerborker koor.

Evenals in december 2018 zijn er ook nu weer zeven kerstconcerten. De eerste twee zijn achter de rug in Orvelte en Smilde en wij vervolgen de toer via Gramsbergen, Beilen en zorgcentrum ’t Derkshoes in Westerbork.

Evenals in 2018, nu op vrijdagavond 20 december, is de Maranathakerk in Bedum de locatie waar het optreden plaatsvindt.

Middels het concert in Bedum steunen de Börckerstroomzangers de Dr. Hanneke Fleurke Stichting. Het doel van de stichting is o.a. het kosteloos kunnen aanbieden van een doos met daarin een lijst met ideeën, briefpapier, en een serie kaarten die naar eigen inzicht ingevuld kunnen worden.
De “Memory Box” is een speciaal ontwikkelde doos, waarin dierbare herinneringen en spulletjes op een gemakkelijke manier kunnen worden bewaard voor de achterblijvende kinderen bij overlijden van een ouder of ouders. Door het beschikbaar stellen van herinneringsdozen kunnen we ouders met kanker ondersteunen. Voor elk kind in het gezin is indien gewenst een box beschikbaar. Op deze manier moet het – ondanks de moeilijke situatie van een ouder dat zal of is komen te overlijden – toch mogelijk en misschien zelfs uitnodigend worden om voor de kinderen tastbare herinneringen achter te laten.

Kaarten voor het concert in Bedum zijn te bestellen bij H.Rozema, Schultingastraat 5, 9781GA Bedum. Telefoon: 050-3012530 of email: Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken , of aan de kassa op de avond van het concert Kerk is open vanaf 19.15 uur.
De kaarten kosten € 10,-- dat is incluisief een kopje koffie of thee in de pauze.
Aanvang concert 20.00 uur.

Zie ook de nieuwe website:  www.borckerstroomzangers.nl 

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM