Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
banner-benu-apotheek-bedum.png
Arjen Robben Tennistoernooi viel bijna in het water
Gepubliceerd op zondag 10 september 2017

Afgelopen weekend was niet alleen de aftrap van de tenniscompetitie voor de jongste jeugd, ook werd het Arjen Robben Tennistoernooi gespeeld. Zo’n 80 mensen hadden ingeschreven in diverse dubbelcategoriën 6 en 7.

Het kletsnatte weer op vrijdagavond en zaterdagmorgen stelde de toernooicommissie voor de grote uitdaging om de geplande wedstrijden onder redelijk tot goede omstandigheden te laten spelen. Op vrijdag lukte dat nauwelijks: er konden slechts vier wedstrijden gespeeld worden. De zaterdag was hierdoor overbezet en de laatste wedstrijd eindigde om kwart over twaalf in de nacht. Op zondagmorgen was het om 9 uur al weer tijd voor de eerste wedstrijden. Het was voor met name Alien van den Berg een erg korte nacht. Zij speelde om 24.15 uur en ook weer om 9 uur.

Tussen de buien door kon er mooi technisch getennist worden; vanaf zaterdagmiddag is er geen drup regen meer gevallen en op zondag brak de zon zelfs af en toe weer door.

Niet alleen plaatselijke spelers, maar ook sportievelingen uit de omtrek hadden het veld in Bedum weten te vinden. Ook de vader en moeder van de naamgever van het toernooi zetten hun beste beentje voor. Helaas vielen zij niet in de prijzen. Wel was vader Robben op zaterdag jarig: hij trakteerde alle deelnemers van het toernooi op een lekker stuk taart met slagroom! De spelers begonnen in 16 poules en uiteindelijk werden op zondag de finales gespeeld. Menige partij ging gelijk op: Er werden opvallend veel tie-breaks en super tie-breaks gespeeld. Alles verliep vlekkeloos, mede dankzij het de vele vrijwilligers, de sponsoren en natuurlijk de hoofdsponsor: Arjen Robben.

Arjen Robben Tennistoernooi viel bijna in het water

De winnaars van het Arjen Robbentoernooi zijn
HD6: Henk en Ivo Niekamp
DD6: Alien van den Berg en Marga van Dellen-Honderd
GD6: Arthur Vermij en Marjolein Valkema
HD7: Anno Galama en Ben Mulder
DD7: Claudia Bosma en Elly Mulder
GD7: Hans Buiter en Jennifer Vliem

Foto met alle winnaars: gemaakt door Peter Russchen

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM