Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Archery Attack toernooi op zaterdag 15 juli
Gepubliceerd op maandag 03 juli 2017

Het Jongeren Adviesteam van de gemeente Bedum heeft vlak voor de zomervakantie nog een hele leuke activiteit voor de jeugd in petto.

Er wordt een Archery Attack toernooi georganiseerd, Archery Attack is de nieuwste teamsport in Nederland. Het is een soort paintball, maar dan zonder kogels en blauwe vlekken, maar mét boog en LARP pijlen (pijlen met een zachte rubber punt). Je gaat strijden in teams van 4 of 6 personen. Daarnaast worden er waterspellen gespeeld.

Archery Attack toernooi op zaterdag 15 juli 

Het toernooi vindt plaats op zaterdag 15 juli van 11.00 – 13.00 uur op het Arjen Robbenveld. Jeugdigen van 8 t/m 16 jaar (onderverdeeld in leeftijdsgroepen) mogen meedoen en het kost niks.

Je moet je wel voor 12 juli opgeven door een email te sturen naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken of Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken (vermeld bij opgave ook even je leeftijd i.v.m. de indeling).

Het Archery Attack toernooi wordt mogelijk gemaakt door het Heroes of the Cruyff Court project van de Cruijff Foundation en ondersteunt door sportcoach Rick Abbas (Huis voor de Sport Groningen) en jongerenwerkster Nicole Hoofs.

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM