Wielerronde van Bedum Walfridusvoettocht Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
6e editie ODN Oil Bedum Beach op 22 & 23 juni
Gepubliceerd op dinsdag 01 mei 2018

6e editie ODN Oil Bedum Beach op 22 & 23 juni

Op vrijdag 22 en zaterdag 23 juni vind de zesde editie van ODN Oil Bedum Beach plaats, het beachvolleybalevenement georganiseerd door Dio/Bedum. De inschrijving voor dit toernooi, waar de afgelopen edities meer dan honderd teams aan meededen, is inmiddels geopend.

Het weekend staat in het teken van beachvolleybal voor jong en oud, maar daarnaast zijn er nog tal van andere activiteiten, waaronder een beachparty. Genoeg ingrediënten dus om er een onvergetelijk strandweekend van te maken op het Beachcourt Bedum, de permanente beachaccommodatie van Dio/Bedum achter sporthal de Beemden.

Sportieve kunsten
Vrijdagmiddag vanaf 13.00u mogen de basisschoolkinderen het zand betreden om hun sportieve kunsten te vertonen, maar ook de creativiteit krijgt alle ruimte. ’s Avonds word er tussen de zandkastelen gespeeld door recreatieve teams en is er een bedrijvencompetitie. Op zaterdag zijn er diverse poules voor prestatiegerichte (2x2) en recreatieve (4x4) teams, zodat iedereen op zijn/haar niveau kan meedoen. 

Aanmelden
In korte tijd hebben zich al 25 teams aangemeld, maar er is zeker plek voor meer! Aanmelden voor het toernooi kan via www.diobedum.nl/toernooien/beach. Kun je niet meedoen, maar wil je wel een kijkje komen nemen: je bent van harte welkom op 22 en 23 juni op het Beachcourt Bedum (achter sporthal de Beemden)!

 

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM