Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
5e editie ODN Oil Bedum Beach op Beachcourt Bedum
Gepubliceerd op maandag 29 mei 2017

Op vrijdag 23 en zaterdag 24 juni vind de vijfde editie van ODN Oil Bedum Beach plaats, het beachvolleybalevenement georganiseerd door Dio/Bedum. Naast beachvolleybal zijn er nog tal van andere activiteiten, zoals een strandbarbecue en een beachparty. Genoeg ingrediënten dus om er een onvergetelijk strandweekend van te maken op het Beachcourt Bedum. In korte tijd hebben zich al ruim zestig teams aangemeld, maar het is zeker mogelijk om nog mee te doen!

5e editie ODN Oil Bedum Beach op Beachcourt Bedum

Sportieve kunsten
Vrijdagmiddag mogen de basisschoolkinderen het zand betreden om hun sportieve kunsten te vertonen, maar ook de creativiteit krijgt alle ruimte. ’s Avonds word er tussen de zandkastelen gespeeld door recreatieve teams en is er een bedrijvencompetitie. Op zaterdag zijn er diverse poules voor prestatiegerichte (2x2) en recreatieve (4x4) teams, zodat iedereen op zijn/haar niveau kan meedoen. 

Verhuizen
Het toernooi wordt dit jaar gehouden op het Beachcourt Bedum, hèt centrum voor beachsporten. In 2015 zijn er op sportcomplex de Beemden maar liefst vier beachvelden aangelegd voor diverse sporten zoals: beachtennis, -volleybal en footvolley. Een volwaardige accommodatie en een goed alternatief voor het Versplein dat de afgelopen vier jaren het decor van dit snelgroeiende toernooi was.

5e editie ODN Oil Bedum Beach op Beachcourt Bedum

Aanmelden
In korte tijd hebben ruim zestig teams zich al aangemeld, maar er is zeker plek voor meer! Aanmelden voor het toernooi kan nog tot 9 juni, via www.diobedum.nl/toernooien/beach/. Kun je niet meedoen, maar wil je wel een kijkje komen nemen: je bent van harte welkom op 23 en 24 juni!

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM